Indonésie E.K. Special E.L.B. (espreso)

Káva osobité a jedinečné chuti Indonesia E. K. Special si Vás buď získá, nebo Vám její kouzlo zůstane skryto. V nespoutané a výrazné chuti této kávy bez sebemenší kyselosti se mísí stopy bylin, pikantního koření a exotických hub. 

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (3 ks) Upražíme pro vás Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
22.4.2024 25.4.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 029806 029807 Zvolte variantu
230 Kč / ks 690 Kč / ks od 230 Kč / ks 205,36 Kč bez DPH 616,07 Kč bez DPH od 205,36 Kč bez DPH
Indonésie E.K. Special E.L.B. (espreso)
zrnková káva Indonésie E.K. Special E.L.B. (espreso)
Doprava zdarma Espreso
Doprava zdarma Doprava zdarma
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Tato káva, původem ze Sumatry bude vždy budit emoce. Někteří si k ní cestu hledají jen stěží, jiným naopak její osobitá a jedinečná chuť jednoduše učaruje. 

Káva nadchne milovníky mléčných specialit. Její chuť fantasticky doplňuje našlehaná mléčná mikropěna. Doporučujeme ji proto pro přípravu Kapučína. Zajímavá a nevšedně plná je i v klasickém Macchiatu. Kávy z Indonézie se často od ostatních káv liší způsobem zpracování zvaném Gilling Basah.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čerstvě pražená káva
Typ: zrnková káva
Pražení: střední
Použití: espreso, skvělá s mlékem
Příprava: automatický kávovar, moka konvička, french press
Země původu: Indonésie
Složení: 100% Robusta
Zpracování: Gilling Basah
Chuťový profil: byliny, pikantní koření, exotické houby

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: