XC Alchemy 70% čokoláda k rumu

Klenot mezi párovacími čokolády. První ručně vyráběná čokoláda s kořením k rumu od chocolatiera Dana Syrového.

Množství
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Dočasně nedostupné Skladem (2 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
- 6.12.2023 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 078101 078999 Zvolte variantu
369 Kč / ks 1 599 Kč / ks od 369 Kč / ks 320,87 Kč bez DPH 1 390,43 Kč bez DPH od 320,87 Kč bez DPH
XC Alchemy 70% čokoláda k rumu
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Omamný blend 23 druhů koření s květem chrpy a dubového dřeva v 70% čokoládě z plantáží Venezuely, kde kontrapunkt tvoří špetka soli "fleur de sel" z Camargue. Tato hořká čokoláda byla vytvořena speciálně pro snoubení se stařenými rumy s vyzrálou ovocnou chutí s tóny medu a vanilky. Její vznik inspiroval legendární rum Rum Diplomático Reserva Exclusiva.

Rum s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování rumu zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte rumu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist