Vítejte na novém e-shopu KAVA.CZ. Prosíme naše zákazníky o novou registraci na našich stránkách. Děkujeme.

XC Alchemy Chocolade Rum

Kód: 078101
Značka: XC Alchemy
od 292 Kč / ks od 253,91 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Omamný blend 23 druhů koření s květem chrpy a dubového dřeva v 70% čokoládě z plantáží Venezuely, kde kontrapunkt tvoří špetka soli "fleur de sel" z Camargue.

Tato hořká čokoláda byla vytvořena speciálně pro snoubení se stařenými rumy s vyzrálou ovocnou chutí s tóny medu a vanilky. Její vznik inspiroval legendární rum Rum Diplomático Reserva Exclusiva.

Detailní informace

Množství: 45 g (8 čokoládek)
Skladem (> 6 ks) | 078101
Můžeme doručit do: 1.6.2020
292 Kč / ks
253,91 Kč bez DPH
Množství: 540 g (100 čokoládek)
Skladem (> 6 ks) | 078999
Můžeme doručit do: 1.6.2020
1 499 Kč / ks
1 303,48 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Rum s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování rumu zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte rumu.

 Tato hořká čokoláda s kořením a solí obsahuje kakaovou hmotu (sušina min. 70 %), kakaové máslo, třtinový cukr, koření a byliny, mořskou sůl, vanilku a lecitin. Může obsahovat stopy ořechů, pylů a mléka.

45 g - 8 ks čokolády 

K ruční výrobě čokolády používá XC Alchemy jen prvotřídní suroviny. Žádný palmový olej, ani náhražky!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

choco-logo-new

“Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku. Čokoláda patří z technologického hlediska mezi nejpozoruhodnější a nejgeniálnější lidské výtvory. Díky naší nepřekonatelné vynalézavosti a kreativnímu duchu jsme postupně našli způsob, jak z poměrně nevábného bílého dužnatého plodu bez chuti rostoucího v hlubokých tropických pralesech, vyrobit chladnou, tvrdou, tmavou, křehkou a chutěmi nabitou hmotu. Hmotu, která má jediný úkol - rozpustit se nám v ústech, zaplavit nám všechny smysly chladivými, ale i hřejivými hořkosladkými tóny opojných chutí a v centrech rozkoše našeho mozku zažehnout požár. Tato čokoláda je můj osobní hold tomuto pokrmu bohů a je vyleděná o nejlepší a nejrafinovanější chutě, které jsem vytvořil a poznal za posledních deset let. Poslal jsem tam prostě to nejlepší z kakaovníkových plantáží i svého umu ochucování a stvořil edici pro pravověrné čokoholiky.” DANIEL SYROVÝ chocolate alchemist