XC Alchemy čokoláda k Whisky

Kód: 078104
292 Kč / ks 253,91 Kč bez DPH
Skladem (7 ks)
Můžeme doručit do:
25.9.2023
Možnosti doručení

Extra hořká 80% čokoláda z Ugandy a Madagaskaru s kořením a uzenou solí k whisky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zemitá, extra hořká 80% čokoláda z Ugandy a Madagaskaru s 23 druhy koření a uzenou mořskou solí Maldon promění pití whisky v nezaměnitelný zážitek. Doporučujeme ji snoubit se stařenými rašelinnými whisky s tóny kouře jako Adberg, Nika Yoichi, Laphroaigh.

Whisky s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování whisky zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte whisky.

Hmotnost 45 g (8 čokoládek)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist