Milí zákazníci. Po letech se stěhujeme z naší provozovny v Praze. Zásilky všemi dopravci odchází jako obvykle, jen bohužel osobní odběr v Praze již nebude možný. Jakmile budeme kompletně přestěhovaní, zase vás rádi uvidíme. Tentokrát už ale na novém místě v areálu Pivovaru Český Brod.

XC Alchemy Chocolade Whisky

Kód: 078104
Značka: XC Alchemy
292 Kč / ks 253,91 Kč bez DPH
Dočasně nedostupné

Extra hořká čokoláda (80%) z Ugandy a Madagaskaru s 23 druhy koření a uzenou solí promění pití whisky v nezaměnitelný zážitek.

Zemitý čokoládový blend 20 druhů koření v 80% single origin hořké čokoládě z Ugandy a Madagaskaru doladěný tóny koření s pepřem pippali a s uzenou mořskou solí Maldon.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Tuto extra hořkou čokoládu doporučujeme snoubit se stařenými rašelinnými whisky s tóny kouře jako Adberg, Nika Yoichi, Laphroaigh.

Whisky s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování whisky zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte whisky.

 Tato extra hořká čokoláda s kořením a solí obsahuje kakaovou hmotu (sušina min. 80 %), kakaové máslo, třtinový cukr, koření a byliny, mořskou sůl, vanilku a lecitin. Může obsahovat stopy ořechů, pylů a mléka.

45 g - 8 ks čokolády 

K ruční výrobě čokolády používá XC Alchemy jen prvotřídní suroviny. Žádný palmový olej, ani náhražky!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

choco-logo-new

“Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku. Čokoláda patří z technologického hlediska mezi nejpozoruhodnější a nejgeniálnější lidské výtvory. Díky naší nepřekonatelné vynalézavosti a kreativnímu duchu jsme postupně našli způsob, jak z poměrně nevábného bílého dužnatého plodu bez chuti rostoucího v hlubokých tropických pralesech, vyrobit chladnou, tvrdou, tmavou, křehkou a chutěmi nabitou hmotu. Hmotu, která má jediný úkol - rozpustit se nám v ústech, zaplavit nám všechny smysly chladivými, ale i hřejivými hořkosladkými tóny opojných chutí a v centrech rozkoše našeho mozku zažehnout požár. Tato čokoláda je můj osobní hold tomuto pokrmu bohů a je vyleděná o nejlepší a nejrafinovanější chutě, které jsem vytvořil a poznal za posledních deset let. Poslal jsem tam prostě to nejlepší z kakaovníkových plantáží i svého umu ochucování a stvořil edici pro pravověrné čokoholiky.” DANIEL SYROVÝ chocolate alchemist