XC Alchemy Hořká čokoláda k bílému vínu

Kód: 078209
148 Kč / ks 128,70 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.9.2023
Možnosti doručení

 72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Brazílie je jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek, sušeného lučního kvítí, limetek s dotekem soli.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda je vytvořená pro párování s kulatými polosuchými bílými víny s tóny žlutého ovoce odrůd: Tramín, Rulandské bílé, Chardonay.
 
Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.
 

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist