Salvador Loma Linda (espreso)

Kód: 061012
1 hodnocení
Značka: Kava.cz
od 170 Kč / ks od 147,83 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Výběrová káva s chutí třešní, mléčné čokolády, hroznů a papáji je jemně kořeněná.

 

Detailní informace

Hmotnost: 125 g
Upražíme pro vás | 061012
Můžeme doručit do: 13.6.2023
170 Kč / ks
147,83 Kč bez DPH
Hmotnost: 250 g
Skladem (4 ks) | 061013
Můžeme doručit do: 9.6.2023
310 Kč / ks
269,57 Kč bez DPH
Hmotnost: 1 kg
Skladem (2 ks) | 061011
Můžeme doručit do: 9.6.2023
930 Kč / ks
808,70 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Chutě: 
Naturální káva s chutí třešní, mléčné čokolády, červených hroznů, s náznakem papáje a jemnou kořenitostí. Dlouhá a sladká dochuť. Káva má nízkou až střední aciditu podobnou hroznům, s krémově středním až velkým tělem.

Původ: 
Loma Linda pochází ze Salvadoru a v překladu znamená “krásný kopec”. Farma se na salvadorské poměry nachází v opravdu vysoké nadmořské výšce. Rozkládá se v oblasti známé sladkými, jemnými a klasickými salvadorskými kávami. 60% produkce farmy je certifikováno Rainforest Alliance.

Lokalita:                                            Santa Ana

Farma:                                              San Francisco

Farmář:                                            Jose Antonio Salaverria & synové

Nadmořská výška plantáže:          1500 m n. m.

Odrůda:                                           bourbon

Zpracování:                                     naturální

Výběrová káva pražena pro přípravu espressa. Hmotnost 250 gramů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výběrová káva
Typ: čerstvě pražená zrnková káva
Pražení: střední
Použití: espreso, kapučíno
Příprava: automatický kávovar, pákový kávovar, moka konvička, french press, Aeropress
Země původu: Salvador
Region: Santa Ana
Složení: 100% Arabika
Odrůda: Bourbon
Poloha: 1500 m.n.m.
Zpracování: naturální
Chuťový profil: mléčná čokoláda, třešně, červené hrozny, papája
Farmář: Jose Antonio Salaverria a synové
Chuť kávy: kořeněná, ovocná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: