Banua Café 24x 250 g

Kód: 036006
Značka: Banua
5 280 Kč –30 %
banua 250g
5 280 Kč –30 % 3 696 Kč / balení 3 213,91 Kč bez DPH 154 Kč / 250 g
Upražíme pro vás
Můžeme doručit do:
19.5.2022

Zrnková káva Banua je směsí káv z Mexických plantáží oblasti Chiapas a vybraných plantáží Latinské Ameriky s minimem kyselosti a plným tělem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kávová zrnka jsou ručně tříděna a zpracována mokrým procesem. Nejdůležitější proces pražení probíhá až v ČR, aby se zachovala čerstvost. Káva BANUA má jemné chuťové vyladění se stopou oříšků a čokolády. Má spíše sladší chuť s minimem kyselosti a plným tělem

Charakteristika kávy BANUA

Druh kávy - 100% arabica, směs zrn z různých plantáží
Lokalita - Mexiko oblast Chiapas a vybrané platnáže latinské Ameriky
Nadmořská výška - 1100 - 1200 metrů nad mořem
Zpracování zrn - mokrý proces
Způsob pražení - kombinace konvekčního a kondukčního pražení, dle vlastní receptury
Chuťový profil - velmi mírná acidita, jemná chuť se stopami oříšků, čokolády a ovocnou vůní
Hmotnost - 250g

Doplňkové parametry

Kategorie: Výhodná balení
Arabika/Robusta: 100% Arabika

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

banua-logo

Kvalitní zrnka kávy BANUA pochází zejména z vysokohorských plantáží mexického státu Chiapas. V nadmořské výšce více než 1100 metrů nad mořem získává naše káva jemnou chuť s minimem kyselosti.

Charakteristika kávy BANUA

Druh kávy 100% arabica, směs zrn z různých plantáží
Lokalita Mexiko oblast Chiapas a vybrané platnáže latinské Ameriky
Nadmořská výška 1100 - 1200 metrů nad mořem
Zpracování zrn mokrý proces
Pražení káva je pražena v pražírně společnosti JABLUM Czech v České republice
Způsob pražení kombinace konvekčního a kondukčního pražení, dle vlastní receptury
Chuťový profil velmi mírná acidita, jemná chuť se stopami oříšků, čokolády a ovocnou vůní

 

Nejsou to jen plantáže v oblasti Chiapas, ale také další vybrané plantáže v latinské americe, kde vybíráme kvalitní kávová zrna pro kávu BANUA. Po sklizni čeká na plody kávovníku ještě dlouhý proces, než se při pražení přemění ze zelené kávy v čerstvě upražená kávová zrna kávy. A právě pražení je jeden z nejdůležitějších kroků při výrobě kávy.

Díky našemu způsobu pražení najdete v chuti kávy BANUA stopy oříšků a čokolády. Káva BANUA má spíše sladší chuť s minimem kyselosti a plným tělem. Kávu čerstvě pražíme každý týden, díky tomu se k Vám dostává vždy čerstvá v maximální chuťové kondici - ochutnejte kvalitní čerstvě praženou kávu BANUA.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení