Čokoláda na vaření
Stránka 1 z 1 -
9 položek celkem
Kakaový prášek nejvyšší kvality Van Houten se vyznačuje jemnou vůní a tmavě hnědou barvou a je ideální pro pečení, přípravu polev, horkého kakaa a...
Delikátní zlatavá Dulcey bílá čokoláda v penízcích pro pečení, vaření i občasné mlsání.
Mléčná čokoláda s obsahem kakaa 36 % a tóny slaného karamelu. Ideální na pečení.
Hořká jehodruhová čokoláda z Madagaskaru s obsahem kakaa 64 % s tóny kyselých lesních plodů.
Čokoládová bezlaktózová poleva s příchutí mrazem sušených jahod pro intzivní chuť i barvu.
Penízky extra hořké čokolády s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů ideální pro vaření.
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.