Čokolády, Strana 4
Stránka 4 z 5 -
51 položek celkem
Mléčná čokoláda s obsahem kakaa 36 % a tóny slaného karamelu. Ideální na pečení.
Hořká jehodruhová čokoláda z Madagaskaru s obsahem kakaa 64 % s tóny kyselých lesních plodů.
Čokoládová bezlaktózová poleva s příchutí mrazem sušených jahod pro intzivní chuť i barvu.
Penízky extra hořké čokolády s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů ideální pro vaření.
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.
Extra hořká čokoláda obsahující 70% kakaové sušiny - prostě dokonalá.
Krémová horká čokoláda vhodná pro profesionální i domácí přípravu houstnoucí čokolády.
"Zelené mandle" — pro zdraví a dobrou náladu. Mandle jsou velmi zdravé samy o sobě a v kombinaci s hořkou čokoládou a moringou se staly jedním z...
Prvotřídní bílá čokoláda s posypem z levandule, kakaových bobů, pistácií a jahod.
Kvalitní ručně dělaná hořká čokoláda s mandalou z pekanových ořechů, kustovnice čínské, pistácií a moringy olejodárné. Je to víc než jen čokoláda,...
Klenot mezi párovacími čokolády. První ručně vyráběná čokoláda s kořením k rumu od chocolatiera Dana Syrového.