Párovací čokolády
Stránka 1 z 2 -
14 položek celkem
Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu.
Extravagantní 78% hořká čokoláda z Brazílie s kořením, která se harmonicky snoubí s červeným vínem.
48% čokoláda k ginu s vysokým obsahem kakaového másla.
48% bílá čokoláda k ginu. Jiná bílá čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla.
Zemitá a výrazná 80% hořká čokoláda z Ugandy s kořením, bylinami a solí speciálně vytvořená pro Stout.
Elegantní a svěží 42% bílá čokoláda s květy, kořením, solí speciálně vytvořená pro párování k sektu.
Extra hořká 80% čokoláda z Ugandy a Madagaskaru s kořením a uzenou solí k whisky.
72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Brazílie je jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek,...