XC Alchemy čokoláda k pivu Stout

Zemitá a výrazná 80% hořká čokoláda z Ugandy s kořením, bylinami a solí speciálně vytvořená pro Stout.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
20.6.2024
Možnosti doručení
Kód: 078208
155 Kč / ks 138,39 Kč bez DPH
XC Alchemy čokoláda k pivu Stout
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.
Zemitá a výrazná 80% hořká čokoláda z Ugandy s orientálním kořením, 17 bylinami, pepřem a dotekem zauzené mořské soli.  Tuto čokoládu si nejlépe vychutnáte s pivem typu Stout. Stout je tmavé pivo vyráběné z praženého sladu a ječmene, chmelu, vody a pivních kvasinech svrchně kasících. Má charakteristickou hustou pěnu, tmavou barvou a příchuť po praženém sladu, někdy ovoci. Asi nejznámější Stout je u nás Guinness. XC čokoládu STOUT však můžete párovat s jakýmkoliv černým pivem.
 
Snoubení: Zavěste xc čokoládu na okraj sklenice. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma piva a xc čokolády. Ukousněte kousek xc čokolády, nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Poté se přes ní napijte
.

Složení: kakaové boby (kakaový podíl min. 80 %), kakaové máslo, třtinový cukr, koření a byliny, sůl, přírodní vanilka, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: Vanilka, stopy ořechů a pylů).

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist