Hario Mizudashi Brown na Cold Brew
Kód: 062408Detailní popis produktu
Díky tomuto designovému džbánu nepotřebujete pro přípravu Cold Brew žádný fitr. Příprava je velmi jednoduchá.
Jak připravit kávu v Hario džbánu na Cold Brew?
- Nahurbo namletu kávu (cca 80g) vsypte do nerezového filtru.
- Zalijte filtrovanou vodou.
- Zamíchtejte.
- Nechte v lednici pomalou extrahovat po dobu cca 16 hodin.
- Vyndejte filtr a servírujte na ledu.
Obsah balení:
- Konvice Hario Cold Brew Coffee Pitcher -výška 31 cm, průměr 10,3 cm
- Nerezový ultra jemný filtr
- Nálevka s těsněním ze silikonu
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Společnost Hario se od roku 1920 věnuje designu, výrobě a prodeji žáruvzdorného skla a jako jediný výrobce žáruvzdorného skla má v Japonsku i továrnu. V roce 1964 rozšířili výrobu o domácí potřeby včetně kávovaru Vacumpot a pokračovali výrobou širokého sortimentu zboží pro milovníky kávy.