Wilfa Svart Uniform WSFB-100S mlýnek na kávu + Káva Brazílie Fazenda 1 kg

Kód: 100003
Doprava zdarma
Značka: Wilfa
ZDARMAZDARMA 8 290 Kč –3 %
wilfa uniform wsfb 100s
8 290 Kč –3 % 7 990 Kč / ks 6 603,31 Kč bez DPH
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
25.9.2023
Možnosti doručení

Elektrický mlýnek na kávu Wilfa Uniform jsme si totálně zamilovali. Zamilujete se také? Mlýnek Wilfa Uniform je tichý, precizní a zcela uinverzální a disponuje hned několika vychytávkami, které oceníte, pokud se kávě chcete trochu více věnovat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Minimalistický design 

Design tohoto mlýnku je velmi elegantní a seversky minimalistický. Upoutá vaši pozornost na první pohled. Mlýnek Wilfa Uniform navrhl norský barista šampion Tim Wendelboe. 

Kvalita na prvním místě

Pro celý mlýnek byly použity velmi kvalitní materiály. Tělo je kombinací broušeného hliníku a tvrzeného plastu. To vše zabalené ve velmi kompaktní formě.

Tiché a rovnomerné mletí

Ocelové ploché mlecí kameny o velikosti 58 mm melou skutečně rovnoměrně, což je velmi důležité pro správnou extrakci kávy ve vašem oblíbeném kávovaru. Motor mlýnku s pomalými otáčkami sice prodlužuje dobu mletí, ale káva se vám díky tomu nebude přehřívat.

Mletí od espresa po french press

Uniform disponuje 40 stupni úrovně mletí od velmi jemné na džezvu, přes espreso, aeropress, filtr, až po hrubé na french press.

Inteligentní čidlo pro automatické vypnutí

Za super vychytávku pro domácí baristy považuji obsluhu mlýnku. Hrubost nastavíte jednoduše pootočením horní části mlýnku. Poté už jen stačí odvážit požadované množství kávy, zapnout mlýnek, kávu nasypat a počkat. Mlýnek se sám vypne, jakmile umele všechnu kávu, kterou jste mu nadávkovali. Z našeho pohledu je toto velmi praktické a efektivní. 

Parametry:
Materiál: plast, hliník, kov

Kapacita násypky: 75 g
Barva: stříbrná
Váha: 4 kg
Výška: 38 cm
Šířka: 20 cm
Průměr: 20 cm 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: