BANUA Café 1 kg (espreso)
Zrnková káva Banua je směsí káv z Mexických plantáží oblasti Chiapas a vybraných plantáží Latinské Ameriky s minimem kyselosti a plným tělem




Kávová zrnka jsou ručně tříděna a zpracována mokrým procesem. Nejdůležitější proces pražení probíhá až v ČR, aby se zachovala čerstvost. Káva BANUA má jemné chuťové vyladění se stopou oříšků a čokolády. Má spíše sladší chuť s minimem kyselosti a plným tělem
Charakteristika kávy BANUA
Druh kávy - 100% arabica, směs zrn z různých plantáží
Lokalita - Mexiko oblast Chiapas a vybrané platnáže latinské Ameriky
Nadmořská výška - 1100 - 1200 metrů nad mořem
Zpracování zrn - mokrý proces
Způsob pražení - kombinace konvekčního a kondukčního pražení, dle vlastní receptury
Chuťový profil - velmi mírná acidita, jemná chuť se stopami oříšků, čokolády a ovocnou vůní
Hmotnost - 250g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čerstvé espreso směsi | 
|---|---|
| EAN: | 8594161350064 | 
| Typ: | zrnková káva, čerstvě pražená káva | 
| Velikost balení: | 1 kg | 
| ? Složení: | 100% Arabika | 
| Země původu: | Mexiko | 
| Značka: | BANUA café | 
| Stupeň pražení: | středně tmavé | 
| Doporučené použití: | espreso | 
| Acidita: | nízká | 
| Chuť: | čokoládová, oříšková | 
| Příprava: | Automatický kávovar, Pákový kávovar, Moka konvička | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Kvalitní zrnka kávy BANUA pochází zejména z vysokohorských plantáží mexického státu Chiapas. V nadmořské výšce více než 1100 metrů nad mořem získává naše káva jemnou chuť s minimem kyselosti.
Charakteristika kávy BANUA
| Druh kávy | 100% arabica, směs zrn z různých plantáží | 
| Lokalita | Mexiko oblast Chiapas a vybrané platnáže latinské Ameriky | 
| Nadmořská výška | 1100 - 1200 metrů nad mořem | 
| Zpracování zrn | mokrý proces | 
| Pražení | káva je pražena v pražírně společnosti JABLUM Czech v České republice | 
| Způsob pražení | kombinace konvekčního a kondukčního pražení, dle vlastní receptury | 
| Chuťový profil | velmi mírná acidita, jemná chuť se stopami oříšků, čokolády a ovocnou vůní | 
Nejsou to jen plantáže v oblasti Chiapas, ale také další vybrané plantáže v latinské americe, kde vybíráme kvalitní kávová zrna pro kávu BANUA. Po sklizni čeká na plody kávovníku ještě dlouhý proces, než se při pražení přemění ze zelené kávy v čerstvě upražená kávová zrna kávy. A právě pražení je jeden z nejdůležitějších kroků při výrobě kávy.
Díky našemu způsobu pražení najdete v chuti kávy BANUA stopy oříšků a čokolády. Káva BANUA má spíše sladší chuť s minimem kyselosti a plným tělem. Kávu čerstvě pražíme každý týden, díky tomu se k Vám dostává vždy čerstvá v maximální chuťové kondici - ochutnejte kvalitní čerstvě praženou kávu BANUA.

 
 
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    