Bazzara BIO Guatemala 250g
BIO Arabika z Guatemaly od oblíbené pražírny Bazzara - plná tónů čokolády, kakaa a zralého ovoce.




Káva pochází ze sopačné oblasti, kde se pěstuje vysoko v horách. Má čistě květinové aroma a chutná po čokoládě, kakau a zralém ovoci.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Guatemala |
---|---|
Pražení: | střední |
Země původu: | Guatemala |
Odrůda: | Bourbon, Catuai |
Poloha: | 1500 - 1700 m.n.m. |
Zpracování: | promytá |
Chuťový profil: | čokoláda, zralé ovoce, kvěninové aroma |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
V Terstu je káva cítit ve vzduchu. Od roku 1700 vítal jeho přístav první lodě z Osmanské říše naložené kávou. O dvacet let později se město díky Porto Franco (Přístav svobodného obchodu) stalo nejdůležitějším přístavem Rakouska-Uherska a jedním z nejdůležitějších přístavů pro vykládku kávových zrn. V těchto letech byly otevřeny první obchody, kde bylo možné ochutnat a zakoupit čerstvě upraženou kávu. Na počátku devatenáctého století vynalezli mistři pražiči z Terstu něco mimořádného - kávovou směs. Příběh kávy je natolik fascinující, že zaujal Dionisa Bazzaru, který se v roce 1966 rozhodl převzít pražírnu "La Brasiliana-Industria Triestina del Caffè".
Od toho dne rodina Bazzara s láskou vybírá ty nejkvalitnější druhy kávy Arabica a Robusta, aby vám zprostředkovala vynikající chuť italského životního stylu. Pro nás to znamená vždy čerstvou kávu, která pochází pouze ze spousty nejlepších oblastí světa, s pomalým a vyváženým pražením pro každý původ. V každém šálku se skrývá fascinující příběh, který začíná na plantážích čtyř různých kontinentů a pokračuje dlouhou cestou kávových zrn do světového hlavního města espressa. S každým douškem vás symfonie chutí zavedou na cestu za poznáním vzdálených míst a exotických vůní.