Monbana Horká čokoláda Trésor bílá 500 g
Bílá čokoláda Trésor au chocolat blanc je vhodná k přípravě bílé horké čokolády. Jemný nádech vanilky a 40% obsah kakaa zaručuje dokonalý požitek.




Vynikající nápoj pro milovníky bílé husté čokolády. Připravte si svůj oblíbený šálek čokolády tak hustý, jak máte nejraději.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
V roce 1934 byla založena společnost Monbana zprvu jen jako továrna na zpracování kakaového másla díky rychlému vývoji a novým technologiím se z kakaového másla stává kakaový prášek a později se rozbíhá celá výrobní linka, která se rychle stává nejexkluzivnější v celé Paříži. V roce 1978 byla vyrobena první tabulková čokoláda této značky.
Společnost Monbana je synonymem vynikající čokolády ve všech jejích formách. Už třetí generace milovníků čokolády přináší světu více než 250 čokoládových specialit. Příběh značky Monbana se začal psát v roce 1934, kdy ji založil Louis Guattari a jako symbol zvolil vlastní kresbu malé dívky Louisette.
Související produkty

50% mléčná čokoláda s kořením a solí. I hudba inspiruje chuť, mléčná čokoláda jako pocta písni Strawberry Fields Forever.

Extravagantní 78% hořká čokoláda z Brazílie s kořením, která se harmonicky snoubí s červeným vínem.

72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Brazílie je jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek, sušeného...

Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.

Výrazná hořká 72% čokoláda z Venezuely s kořením a mořskou solí ke snoubení s rumem. Gastro balení 50 ks.

Bílá čokoláda s obsahem kakaa 32% s jemně slaným nádechem a karamelizovanými mléčnými tóny.

Mléčná čokoláda s obsahem kakaa 40%. Typická chuť mléka a čokolády s nádechem karamelu a vanilky.

54% mléčná čokoláda s kořením a solí. Chuť této mléčné čokolády je inspirovaná orientálním trhem v Marrakéši.

Klenot mezi párovacími čokolády. První ručně vyráběná čokoláda s kořením k rumu od chocolatiera Dana Syrového.

Delikátní zlatavá Dulcey bílá čokoláda v penízcích pro pečení, vaření i občasné mlsání.
Podobné produkty

Kakaový prášek nejvyšší kvality Van Houten se vyznačuje jemnou vůní a tmavě hnědou barvou a je ideální pro pečení, přípravu polev, horkého kakaa a...

Lahodná francouzská horká čokoláda Monbana Trésor de Chocolat s 33% kakaa.

Lahodná francouzská horká čokoláda Monbana Joyau s 60% kakaa. Slovo Joyau ve francouzštině znamená šperk, nebo klenot a Joyau je klenotem mezi...

Krémová horká čokoláda vhodná pro profesionální i domácí přípravu houstnoucí čokolády.

Instantní mléčná čokoláda pro vendingové stroje. Idální pro čokoládovač Atena Up nebo kávovary Lamanti řady X a JL.

Instantní bílá čokoláda pro vendingové stroje. Idální pro čokoládovač Atena Up nebo kávovary Lamanti řady X a JL.