Jednodruhovky, Strana 2

Kolumbie La Maria chutná po létě. Je plná šťavnatého ovoce, od jablíček, přes hrušky, meruňky až po lesní plody, a navíc sladká po hnědém cukru a...

Plné čokoládové tělo, nasládlá chuť rozinek a zralých fíků, svěžest jahod a podmanivá vůně skořice, takové je Peru Alto Pirias. Ať už na něj...

Djimmah Jasmine potěší zejména všechny milovníky klasických květinových Etiopií. Je lehká, má velmi jemné tělo a krásně voní po jasmínu....

Z Kostariky Tarazzu připravíte to nejvíce tip ťop chuťově vyvážené espreso. Ze začátku je lehce kyselá po citrónech, pomalu přechází do sladké...

Kolumbie Supremo má na latinskoamerickou kávu překvapivě plné a smetanové tělo. Ucítíte v ní převážně vlašské oříšky a sladký karamel, ale jde i...

Brazílie Jaguara je intenzivně čokoládová přesně, jak byste u brazilské kávy čekali. Překvapí ale sladkou a zároveň svěží chutí broskví a...

Brazílie Jaguara je intenzivně čokoládová přesně, jak byste u brazilské kávy čekali. Překvapí ale sladkou a zároveň svěží chutí broskví a...

Vyběrovka Nikaragua El Jaguar zaručně nadchne všechny čokokávoholiky. Má hodně výrazné a hutnější tělo, které se postupně rozplívá na jazyku jako...

Svěží, šťavnatá a plná ovoce, taková je Indonésie Frinsa. Kombinuje v sobě sladkost sušených jablíček, karamelu, borůvek, malin a jahod, kterou...

Tanzánie Mbaya není úplná espreso klasika. Má sice hezky plné tělo a pořádně hustou cremu, ale chuťově je trochu více do kysela. Jde v ní cítit...

Brazílie Fazenda Lagoa patři mezi nejuniverzálnější a dlouhodobě nejoblíbenější kávy. Není ani hořká, ani kyselá. Má hezky intenzivní...

Brazílie Fazenda Lagoa patři mezi nejuniverzálnější a dlouhodobě nejoblíbenější kávy. Není ani hořká, ani kyselá. Má hezky intenzivní...