Káva, Strana 17

Etiopie Benti Nenka vás na první doušek přenese do letního sadu. Je plná šťavnatých sluncem sušených meruňek, ale zároveň svěží jako citronový...

El Salvador Santa Ana sedne těm, kteří mají radši hořkou kávu, než kyselou. Má krémovější, ale ne příliš těžké tělo a ze začátku je hodně intezivně...

Pokud máte rádi klasické vyvážené oříškovo-kakaové espreso, Papua Nová Guinea Lamari je sázka na jistotu. Má plnější jemné tělo a výraznou chuť...

Finca Mierisch je naprosto typická Niakragua – vyvážená, lehce nahořklá, čokoládovo-oříšková káva se šmrncem pomerančů a sladkými tóny karamelu a...

Etiopie Bule Hora je krásně smetanově jemná a zároveň díky naturálnímu zpracování šťavnatá a plná ovoce, ale ne příliš kyselá. V dochuti jde i...

Představte si šálek smetanově jemné a sladké mléčné čokolády s kousky pomerančů a vlašskými oříšky – tak chutná Čína Yunnan. Pokud hledáte lehčí...

Díky anaerobnímu zpracování je Rwanda Gasharu Rugori na jazyku až lehce perlivá. Jako čerstvě otevřená vychlazená švestková limonáda, nebo...

Kakaovo-oříšková a přitom pořádně šťavnatá a zároveň sladká káva. Guatemala Finca Tololoche vám na první doušek připomene poctivý kynutý koláč s...

Kiamabara je perfektně chuťově vyvážená, lehká, svěží a šťavnatá Keňa, přesně tak jak má být. Mísí se v ní kyselost červeného rybízu s jemnou...

Na Etiopii Okoluu si nejvíce pochutnají ti, kteří mají rádi kyselejší kafíčka. Je svěží, má lehoučké čajové tělo a výrazně citrusovou chuť, kterou...

Káva Sati Brésil Seleçao Alfenas splňuje nejnáročnější kritéria kvality, je zárukou typického brazilského šálku s plnou kulatostí...