Bazzara Columbia Supremo 1 kg
Gourmet káva pěstovaná na úbočí And – extratřída mezi kolumbijskými Arabikami. Přirozeně sladká.
Tato káva z kategorie Gourmet Coffee je nejen příjemná a sametová, ale zaujme také vyváženou a mírnou aciditou, čokoládovým aroma, vůní medu a plným tělem s bergamotovými podtóny.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kolumbie |
---|---|
Typ: | zrnková káva |
Pražení: | střední |
Příprava: | espreso |
Země původu: | Kolumbie |
Složení: | 100% Arabika |
Odrůda: | Typica , Caturra , Castillio |
Poloha: | 1400 - 1900 m.n.m. |
Zpracování: | promytá |
Chuťový profil: | ovocná, vyvážená, harmonická |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
V Terstu je káva cítit ve vzduchu. Od roku 1700 vítal jeho přístav první lodě z Osmanské říše naložené kávou. O dvacet let později se město díky Porto Franco (Přístav svobodného obchodu) stalo nejdůležitějším přístavem Rakouska-Uherska a jedním z nejdůležitějších přístavů pro vykládku kávových zrn. V těchto letech byly otevřeny první obchody, kde bylo možné ochutnat a zakoupit čerstvě upraženou kávu. Na počátku devatenáctého století vynalezli mistři pražiči z Terstu něco mimořádného - kávovou směs. Příběh kávy je natolik fascinující, že zaujal Dionisa Bazzaru, který se v roce 1966 rozhodl převzít pražírnu "La Brasiliana-Industria Triestina del Caffè".
Od toho dne rodina Bazzara s láskou vybírá ty nejkvalitnější druhy kávy Arabica a Robusta, aby vám zprostředkovala vynikající chuť italského životního stylu. Pro nás to znamená vždy čerstvou kávu, která pochází pouze ze spousty nejlepších oblastí světa, s pomalým a vyváženým pražením pro každý původ. V každém šálku se skrývá fascinující příběh, který začíná na plantážích čtyř různých kontinentů a pokračuje dlouhou cestou kávových zrn do světového hlavního města espressa. S každým douškem vás symfonie chutí zavedou na cestu za poznáním vzdálených míst a exotických vůní.