Milí zákazníci. Po letech se stěhujeme z naší provozovny v Praze. Zásilky všemi dopravci odchází jako obvykle, jen bohužel osobní odběr v Praze již nebude možný. Jakmile budeme kompletně přestěhovaní, zase vás rádi uvidíme. Tentokrát už ale na novém místě v areálu Pivovaru Český Brod.

Valrhona Lait Jivara 40%

Kód: 006521
Značka: Valrhona
78 Kč / ks 67,83 Kč bez DPH 111,43 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
22.9.2020

Mléčná čokoláda s obsahem kakaa 40%. Typická chuť mléka a čokolády s nádechem karamelu a vanilky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: třtinový cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaové boby, přírodní vanilkový extrakt a aroma, sojový lecitin, výtažek z ječného sladu. Obsah kakaové sušiny min. 40 %. Může obsahovat stopy ořechu a lepku.

Nutriční hodnoty (na 100g): Energie: 2436 kJ (586 kcal), tuky 41g - z toho nasycené mastné kyseliny 25g, sacharidy 47g - z toho cukry 45g, vláknina 0g, bílkoviny 7g, sůl 0,17g

Hmotnost: 70g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

valrhona-logo

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.

Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.