Valrhona Manjari 64% 250 g

Kód: 006527
239 Kč / ks 207,83 Kč bez DPH 95,60 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
25.9.2023
Možnosti doručení

Hořká jehodruhová čokoláda z Madagaskaru s obsahem kakaa 64 % s tóny kyselých lesních plodů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Valrhona Manjari je hořká jehodruhová čokoláda z Madagaskaru s obsahem kakaa 64 % s tóny kyselých lesních plodů. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, ale jsou neodolatelné i pro mlsání.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

valrhona_logo

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.

Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.