Pražská čokoláda Mandle v hořké čokoládě a kakau

Kód: 075001
138 Kč / ks 120 Kč bez DPH 1 380 Kč / 1000 g
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
30.5.2023

Královská chuť nasucho pražených kalifornských mandlí v hořké čokoládě v kakau. Tato variace zvýrazňuje chuť, a poskytne milovníkům horké čokolády úplně nový pohled na tuto lahodnou surovinu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: hořká čokoláda (min. 70 %): obsah kakaové sušiny nejméně 53 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, aroma: přírodní vanilka, emulgátor: E476), mandle pražené — jádra (min. 17 %), kakaový prášek (min. 0,7 %). Může obsahovatmléko, arašídy a suché skořápkové plody. Uchovávejte v chladu a suchu. Vyrobeno ručně v České republice.

 Energetické hodnoty pro 100 g: Energetická hodnota - 2341 kJ / 560 kcal; Tuky - 39,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 17,3 g; Sacharidy - 40,2 g, z toho cukry - 33,7 g; Bílkoviny - 9,0 g; Sůl - 0,01 g.

Tento výrobek neobsahuje lepek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

slide_1[3]

Silvie Steinerová se v roce 2005 rozhoduje splnit si svůj sen a začíná budovat vlastní podnikání spojené s její láskou k čokoládě. Křísí legendární cukrovinkářskou značku Nachfolger, jejíž kořeny sahají až do roku 1888, a začíná výrobky z čokolády zásobovat duty free obchody na pražském letišti. Zaměřuje se mimo jiné na čokoládové produkty s motivy Prahy, které se stávají oblíbeným artiklem mezi turisty a zahraničními návštěvníky Prahy. 

Značka Nachfolger tak znovu ožívá a Silvie se začíná věnovat prodeji čokoládových miniaturek s motivy Prahy naplno. O šest let později dochází k osudovému setkání. Silvie Steinerová potkává Petra Kovaříka. Je to láska na první pohled. Brzy je jasné, že jde nejen o lásku jednoho k druhému, ale i o společně sdílenou lásku ke kvalitní čokoládě. Vzniká prémiový brand luxusních čokolád Steiner & Kovarik. Petr Kovařík uplatňuje své bohaté obchodnické dovednosti a úspěšně rozšiřuje síť odběratelů čokoládových výrobků o desítky luxusních hotelů a dalších prodejních míst.