Hario Vacpot Technica - TCA3 (360 ml)
Káva s příchutí alchymie.
Propadněte experimentům, propadněte alchymii. Hořící kahan, bublající voda a vůně kávy vás přene do doby Rudolfa II. Příprava kávy ve Vacuum potu je opravdovým kávovým ceremoniálem! Díky jemnému sítku zíkáte kávu zcela bez sedliny.
Ve vacuum potu můžete mimo kávy zkusit také přípravu Cascary.
Jak připravit kávu ve Vacuum potu?
- Do spodní baňky nalijte už vroucí vodu
- Nasaďte na hrdlo horní část.
- Zapalte kahan, po chvíli díky přetlaku voda vytoupá do horní baňky.
- Vsypte kávu, zamíchtejte a zhruba dvě minuty nechte extrahovat.
- Vypněte kahan, díky podtlaku káva proteče do spodní baňky.
- Můžete servírovat kávu do šálků.
Nápověda pro výběr správné velikosti:
TCA-3 (360 ml) vacuum pot pro 3 šálky
TCA-5 (600 ml) vacuum pot pro 5 šálků
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Společnost Hario se od roku 1920 věnuje designu, výrobě a prodeji žáruvzdorného skla a jako jediný výrobce žáruvzdorného skla má v Japonsku i továrnu. V roce 1964 rozšířili výrobu o domácí potřeby včetně kávovaru Vacumpot a pokračovali výrobou širokého sortimentu zboží pro milovníky kávy.