Banua Café (espreso)

Kód: 036000
4 hodnocení
Značka: Banua
od 220 Kč / ks od 191,30 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Zrnková káva Banua je směsí káv z Mexických plantáží oblasti Chiapas a vybraných plantáží Latinské Ameriky s minimem kyselosti a plným tělem

Detailní informace

Hmotnost: 250 g
Skladem (3 ks) | 036000
Můžeme doručit do: 9.6.2023
220 Kč / ks
191,30 Kč bez DPH
Hmotnost: 1 kg
Skladem (9 ks) | 036002
Můžeme doručit do: 9.6.2023
590 Kč / ks
513,04 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Kávová zrnka jsou ručně tříděna a zpracována mokrým procesem. Nejdůležitější proces pražení probíhá až v ČR, aby se zachovala čerstvost. Káva BANUA má jemné chuťové vyladění se stopou oříšků a čokolády. Má spíše sladší chuť s minimem kyselosti a plným tělem

Charakteristika kávy BANUA

Druh kávy - 100% arabica, směs zrn z různých plantáží
Lokalita - Mexiko oblast Chiapas a vybrané platnáže latinské Ameriky
Nadmořská výška - 1100 - 1200 metrů nad mořem
Zpracování zrn - mokrý proces
Způsob pražení - kombinace konvekčního a kondukčního pražení, dle vlastní receptury
Chuťový profil - velmi mírná acidita, jemná chuť se stopami oříšků, čokolády a ovocnou vůní
Hmotnost - 250g

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrnková káva
Typ: zrnková káva
Pražení: střední
Příprava: espreso
Země původu: Mexiko
Složení: 100% Arabika
Odrůda: mix
Poloha: 1100 - 1200 m.n.m.
Zpracování: promytá
Chuťový profil: hořká čokoláda, ovoce, oříšky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

banua-logo

Kvalitní zrnka kávy BANUA pochází zejména z vysokohorských plantáží mexického státu Chiapas. V nadmořské výšce více než 1100 metrů nad mořem získává naše káva jemnou chuť s minimem kyselosti.

Charakteristika kávy BANUA

Druh kávy 100% arabica, směs zrn z různých plantáží
Lokalita Mexiko oblast Chiapas a vybrané platnáže latinské Ameriky
Nadmořská výška 1100 - 1200 metrů nad mořem
Zpracování zrn mokrý proces
Pražení káva je pražena v pražírně společnosti JABLUM Czech v České republice
Způsob pražení kombinace konvekčního a kondukčního pražení, dle vlastní receptury
Chuťový profil velmi mírná acidita, jemná chuť se stopami oříšků, čokolády a ovocnou vůní

 

Nejsou to jen plantáže v oblasti Chiapas, ale také další vybrané plantáže v latinské americe, kde vybíráme kvalitní kávová zrna pro kávu BANUA. Po sklizni čeká na plody kávovníku ještě dlouhý proces, než se při pražení přemění ze zelené kávy v čerstvě upražená kávová zrna kávy. A právě pražení je jeden z nejdůležitějších kroků při výrobě kávy.

Díky našemu způsobu pražení najdete v chuti kávy BANUA stopy oříšků a čokolády. Káva BANUA má spíše sladší chuť s minimem kyselosti a plným tělem. Kávu čerstvě pražíme každý týden, díky tomu se k Vám dostává vždy čerstvá v maximální chuťové kondici - ochutnejte kvalitní čerstvě praženou kávu BANUA.