Valrhona Inspiration Strawberry 250 g

Čokoládová bezlaktózová poleva s příchutí mrazem sušených jahod pro intzivní chuť i barvu.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
16.10.2024
Možnosti doručení
Kód: 006530
259 Kč / ks 231,25 Kč bez DPH 103,60 Kč / 100 g
Valrhona Inspiration Strawberry 250 g
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Valrhona INSPIRATION Strawberry je inovativní čokoládová poleva (couverture) vyrobená z mrazem sušených jahod a je přirozeně bezlaktózová. Má intenzivní chuť i barvu. Poleva je z čistě přírodních látek, tedy bez konzervantů, umělých barviv a příchutí. Tato poleva může být použita jako jakákoliv jiná Valrhona čokoláda, její textura je jemná. Penízky (Feves) jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření. Chybu neuděláte ani s přímou konzumací. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

valrhona_logo

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.

Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.