Milí zákazníci. Momentálně nefunguje platba balíčků na výdejních místech poslaných přes GLS a placených dobírkou. Všechny ostatní kombinace plateb a doprav fungují správně. Situaci řešíme. Omlouváme se za komplikace.

Valrhona Lait Jivara 40% 250 g

Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
6.3.2024
Možnosti doručení
Kód: 006526
229 Kč / ks 204,46 Kč bez DPH 91,60 Kč / 100 g
Valrhona Lait Jivara 40% 250 g
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Mléčná čokoláda Valrhona JIVARA s obsahem kakaa 40 %. Jemnou chuť čokolády doplňují tóny karamelu a vanilky s dotekem sladu. Vynikající, vyvážená, ne příliš sladká čokoláda, která potěší nejednoho milovníka mléčných čokolád. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, ale pozor - smlsnout se na nich dá i jen tak.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

valrhona_logo

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.

Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.