Valrhona Lait Jivara 40% 250 g
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.
![Celý svět kávy na jednom místě](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kava.cz/user/banners/eco_1.png?65546b40)
![Čerstvá káva každý týden](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kava.cz/user/banners/engrave_1.png?65546b65)
![Expresní doručení](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kava.cz/user/banners/delivery_1.png?65546b83)
![Fungujeme udržitelně](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.kava.cz/user/banners/batch_1.png?65546ba3)
Mléčná čokoláda Valrhona JIVARA s obsahem kakaa 40 %. Jemnou chuť čokolády doplňují tóny karamelu a vanilky s dotekem sladu. Vynikající, vyvážená, ne příliš sladká čokoláda, která potěší nejednoho milovníka mléčných čokolád. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, ale pozor - smlsnout se na nich dá i jen tak.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.
Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.