Pražská čokoláda Mandle v ruby čokoládě a malinovém prášku
Ruby čokoláda je vyrobena z kakaového bobu Ruby a prostřednictvím unikátního zpracování společnosti Barry Callebaut si zachovává tu nejpřirozenější smyslnou chuť a rubínový barevný tón, který se přirozeně vyskytuje v bobu Ruby. Ve spojení s kalifornskými mandlemi a malinovým práškem vás potěší.




Energetické hodnoty pro 100 g: Energetická hodnota - 2391 kJ / 572 kcal; Tuky - 39,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny - 17,3 g; Sacharidy - 42,8 g, z toho cukry - 38,1 g; Bílkoviny - 12,1 g; Sůl - 0,19 g.
Tento výrobek neobsahuje lepek.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokolády |
|---|---|
| EAN: | 8594067328136 |
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
![slide_1[3]](/user/documents/upload/slide_1[3].jpg)
Silvie Steinerová se v roce 2005 rozhoduje splnit si svůj sen a začíná budovat vlastní podnikání spojené s její láskou k čokoládě. Křísí legendární cukrovinkářskou značku Nachfolger, jejíž kořeny sahají až do roku 1888, a začíná výrobky z čokolády zásobovat duty free obchody na pražském letišti. Zaměřuje se mimo jiné na čokoládové produkty s motivy Prahy, které se stávají oblíbeným artiklem mezi turisty a zahraničními návštěvníky Prahy.
Značka Nachfolger tak znovu ožívá a Silvie se začíná věnovat prodeji čokoládových miniaturek s motivy Prahy naplno. O šest let později dochází k osudovému setkání. Silvie Steinerová potkává Petra Kovaříka. Je to láska na první pohled. Brzy je jasné, že jde nejen o lásku jednoho k druhému, ale i o společně sdílenou lásku ke kvalitní čokoládě. Vzniká prémiový brand luxusních čokolád Steiner & Kovarik. Petr Kovařík uplatňuje své bohaté obchodnické dovednosti a úspěšně rozšiřuje síť odběratelů čokoládových výrobků o desítky luxusních hotelů a dalších prodejních míst.
