Čokolády, Strana 2

Lahodná francouzská horká čokoláda Monbana Joyau s 60% kakaa. Slovo Joyau ve francouzštině znamená šperk, nebo klenot a Joyau je klenotem mezi...

Bílá čokoláda Trésor au chocolat blanc je vhodná k přípravě bílé horké čokolády. Jemný nádech vanilky a 40% obsah kakaa zaručuje dokonalý požitek.

Jedinečné na sucho pražené kalifornské mandle v mléčné čokoládě a skořici.

Kvalitní ručně dělaná hořká čokoláda s mandalou z pekanových ořechů, kustovnice čínské, pistácií a moringy olejodárné. Je to víc než jen čokoláda,...

Výborné pralinky z bílé čokolády s pistáciovým krémem očarují všechny chuťové pohárky.

Čokoládové pralinky z mléčné čokolády s pistáciovým krémem


Lahodná francouzská horká čokoláda Monbana Trésor de Chocolat s 33% kakaa v praktickém HB balení po jedné porci.

Horká čokoláda Bahia je pravá italská čokoláda husté a krémové konzistence.

72% tmavá čokoláda k polosuchým bílým vínům. Čokoláda z kakaových bobů z Brazílie je jemný blend 14 druhů koření a bylin s tóny rozinek,...

Hořká jehodruhová čokoláda z Madagaskaru s obsahem kakaa 64 % s tóny kyselých lesních plodů.

Výrazná hořká 72% čokoláda z Venezuely s kořením a mořskou solí ke snoubení s rumem. Gastro balení 50 ks.