Káva, Strana 14

El Salvador Santa Ana sedne těm, kteří mají radši hořkou kávu, než kyselou. Má krémovější, ale ne příliš těžké tělo a ze začátku je hodně intezivně...

Pokud máte rádi klasické vyvážené oříškovo-kakaové espreso, Papua Nová Guinea Lamari je sázka na jistotu. Má plnější jemné tělo a výraznou chuť...

Finca Mierisch je naprosto typická Niakragua – vyvážená, lehce nahořklá, čokoládovo-oříšková káva se šmrncem pomerančů a sladkými tóny karamelu a...

Etiopie Bule Hora je krásně smetanově jemná a zároveň díky naturálnímu zpracování šťavnatá a plná ovoce, ale ne příliš kyselá. V dochuti jde i...

Představte si šálek smetanově jemné a sladké mléčné čokolády s kousky pomerančů a vlašskými oříšky – tak chutná Čína Yunnan. Pokud hledáte lehčí...

Brazílie Manga Larga, to je sladká nugátová vůně s čokoládově-oříškovou chutí Nutelly, kterou snad každý jako malý s oblibou bagroval rohlíkem,...

Kakaovo-oříšková a přitom pořádně šťavnatá a zároveň sladká káva. Guatemala Finca Tololoche vám na první doušek připomene poctivý kynutý koláč s...

Kiamabara je perfektně chuťově vyvážená, lehká, svěží a šťavnatá Keňa, přesně tak jak má být. Mísí se v ní kyselost červeného rybízu s jemnou...

Na Etiopii Okoluu si nejvíce pochutnají ti, kteří mají rádi kyselejší kafíčka. Je svěží, má lehoučké čajové tělo a výrazně citrusovou chuť, kterou...