V poslední době platební brána občas hlásí chybu. Na odstranění poruchy pracujeme. Pro urychlení nákupu můžete zaplatit převodem. Účet pro platbu v Kč: 2200249643/2010 a Variabilní Symbol je číslo objednávky.

XC Alchemy čokoláda k bílému vínu

Kód: 078205
Značka: XC Alchemy
132 Kč / ks 114,78 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
29.6.2022
Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu. Párování bílého vína a bílé čokolády je jedinečný požitek, který překoná vaše představy. Speciálně vytvořená bílá čokoláda k suchým bílým vínům je světový unikát nejen vysokým obsahem kakaového másla, ale především chutí vyladěnou šalvějí, andělikou, růžovým pepřem, pampeliškou a šafránem s výrazným podtónem himalájské diamantové soli. 
 
Čokoládu vytvořil chocolatier Dan Syrový speciálně pro snoubení se suchými nebo polochuchými bílými víny odrůd Pálava, Tramín červený, Muškát nebo Rulanda bílá.
 
Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.
 
Složení: kakaové máslo (podíl min. 44 %), sušená smetana, třtinový cukr, koření a byliny, himalájská panenská sůl, přírodní vanilka Tahitensis, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: Vanilka, mléko, stopy ořechů a pylů). 
 

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

choco-logo-new

“Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku. Čokoláda patří z technologického hlediska mezi nejpozoruhodnější a nejgeniálnější lidské výtvory. Díky naší nepřekonatelné vynalézavosti a kreativnímu duchu jsme postupně našli způsob, jak z poměrně nevábného bílého dužnatého plodu bez chuti rostoucího v hlubokých tropických pralesech, vyrobit chladnou, tvrdou, tmavou, křehkou a chutěmi nabitou hmotu. Hmotu, která má jediný úkol - rozpustit se nám v ústech, zaplavit nám všechny smysly chladivými, ale i hřejivými hořkosladkými tóny opojných chutí a v centrech rozkoše našeho mozku zažehnout požár. Tato čokoláda je můj osobní hold tomuto pokrmu bohů a je vyleděná o nejlepší a nejrafinovanější chutě, které jsem vytvořil a poznal za posledních deset let. Poslal jsem tam prostě to nejlepší z kakaovníkových plantáží i svého umu ochucování a stvořil edici pro pravověrné čokoholiky.” DANIEL SYROVÝ chocolate alchemist

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení