XC Alchemy čokoláda k bílému vínu

Kód: 078205
Značka: XC Alchemy
132 Kč / ks 114,78 Kč bez DPH
Skladem (10 ks)
Můžeme doručit do:
6.12.2022
Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu. Párování bílého vína a bílé čokolády je jedinečný požitek, který překoná vaše představy. Speciálně vytvořená bílá čokoláda k suchým bílým vínům je světový unikát nejen vysokým obsahem kakaového másla, ale především chutí vyladěnou šalvějí, andělikou, růžovým pepřem, pampeliškou a šafránem s výrazným podtónem himalájské diamantové soli. 
 
Čokoládu vytvořil chocolatier Dan Syrový speciálně pro snoubení se suchými nebo polochuchými bílými víny odrůd Pálava, Tramín červený, Muškát nebo Rulanda bílá.
 
Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.
 
Složení: kakaové máslo (podíl min. 44 %), sušená smetana, třtinový cukr, koření a byliny, himalájská panenská sůl, přírodní vanilka Tahitensis, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: Vanilka, mléko, stopy ořechů a pylů). 
 

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

choco-logo-new

“Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku. Čokoláda patří z technologického hlediska mezi nejpozoruhodnější a nejgeniálnější lidské výtvory. Díky naší nepřekonatelné vynalézavosti a kreativnímu duchu jsme postupně našli způsob, jak z poměrně nevábného bílého dužnatého plodu bez chuti rostoucího v hlubokých tropických pralesech, vyrobit chladnou, tvrdou, tmavou, křehkou a chutěmi nabitou hmotu. Hmotu, která má jediný úkol - rozpustit se nám v ústech, zaplavit nám všechny smysly chladivými, ale i hřejivými hořkosladkými tóny opojných chutí a v centrech rozkoše našeho mozku zažehnout požár. Tato čokoláda je můj osobní hold tomuto pokrmu bohů a je vyleděná o nejlepší a nejrafinovanější chutě, které jsem vytvořil a poznal za posledních deset let. Poslal jsem tam prostě to nejlepší z kakaovníkových plantáží i svého umu ochucování a stvořil edici pro pravověrné čokoholiky.” DANIEL SYROVÝ chocolate alchemist