XC Alchemy Bílá čokoláda k bílému vínu

Kód: 078205
Značka: XC Alchemy
132 Kč / ks 114,78 Kč bez DPH
Objednáme pro vás
Můžeme doručit do:
29.3.2023
Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rafinovaná a sametová 44% bílá čokoláda se 13 druhy koření, bylin a čajem k bílému vínu. Párování bílého vína a bílé čokolády je jedinečný požitek, který překoná vaše představy. Speciálně vytvořená bílá čokoláda k suchým bílým vínům je světový unikát nejen vysokým obsahem kakaového másla, ale především chutí vyladěnou šalvějí, andělikou, růžovým pepřem, pampeliškou a šafránem s výrazným podtónem himalájské diamantové soli. 
 
Čokoládu vytvořil chocolatier Dan Syrový speciálně pro snoubení se suchými nebo polochuchými bílými víny odrůd Pálava, Tramín červený, Muškát nebo Rulanda bílá.
 
Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.
 
Složení: kakaové máslo (podíl min. 44 %), sušená smetana, třtinový cukr, koření a byliny, himalájská panenská sůl, přírodní vanilka Tahitensis, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: Vanilka, mléko, stopy ořechů a pylů). 
 

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist