V poslední době platební brána občas hlásí chybu. Pro urychlení dokončení nákupu můžete zaplatit převodem.
Účet pro platbu v Kč: 2200249643/2010 a variabilní symbol je číslo objednávky.

XC Alchemy čokoláda k červenému vínu

Kód: 078200
Značka: XC Alchemy
od 132 Kč / ks od 114,78 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Extravagantní 78% hořká čokoláda z Brazílie s kořením, která se harmonicky snoubí s červeným vínem.

Detailní informace

Množství: 24 g (4 čokoládky)
Skladem (5 ks) | 078200
Můžeme doručit do: 3.10.2022
132 Kč / ks
114,78 Kč bez DPH
Množství: 300 g (50 čokoládek)
Skladem (1 ks) | 078997
Můžeme doručit do: 3.10.2022
750 Kč / ks
652,17 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Extravagantní 78% hořká čokoláda z Brazílie s kořením, která se harmonicky snoubí s červeným vínem. Základem jsou kakaové boby z Brazílie, které doplňuje 17 druhů koření, bylin a diamantová himalájská sůl. Čokoládu speciálně vyladil chocolatier Dan Syrový pro příležitost, kdy rozjímáte nad sklenkou vína. Je výrazně kakaová s ovocným až marmeládovým dozvukem se středomořským kořením. Tuto čokoládu si nejlépe vychutnáte s plnými těžkými červenými víny odrůd Malbec, Syrah a Cabernet Sauvignon.
  

Snoubení: Zavěste čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a čokolády. Ukousněte kousek čokolády, nechcte ho zcela rozplynou na jazyku a poté se napijte vína.

 

Složení: kakaové boby (kakaový podíl min. 78 %), kakaové máslo, třtinový cukr, koření a byliny, diamantová himalájská sůl, přírodní vanilka, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: Vanilka, stopy ořechů a pylů). 

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky) nebo 300 g (50 čokoládových kytiček)

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

choco-logo-new

“Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku. Čokoláda patří z technologického hlediska mezi nejpozoruhodnější a nejgeniálnější lidské výtvory. Díky naší nepřekonatelné vynalézavosti a kreativnímu duchu jsme postupně našli způsob, jak z poměrně nevábného bílého dužnatého plodu bez chuti rostoucího v hlubokých tropických pralesech, vyrobit chladnou, tvrdou, tmavou, křehkou a chutěmi nabitou hmotu. Hmotu, která má jediný úkol - rozpustit se nám v ústech, zaplavit nám všechny smysly chladivými, ale i hřejivými hořkosladkými tóny opojných chutí a v centrech rozkoše našeho mozku zažehnout požár. Tato čokoláda je můj osobní hold tomuto pokrmu bohů a je vyleděná o nejlepší a nejrafinovanější chutě, které jsem vytvořil a poznal za posledních deset let. Poslal jsem tam prostě to nejlepší z kakaovníkových plantáží i svého umu ochucování a stvořil edici pro pravověrné čokoholiky.” DANIEL SYROVÝ chocolate alchemist