Milí zákazníci. Po letech se stěhujeme z naší provozovny v Praze. Zásilky všemi dopravci odchází jako obvykle, jen bohužel osobní odběr v Praze již nebude možný. Jakmile budeme kompletně přestěhovaní, zase vás rádi uvidíme. Tentokrát už ale na novém místě v areálu Pivovaru Český Brod.

XC Alchemy Červená vína

Kód: 078200
Značka: XC Alchemy
132 Kč / ks 114,78 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
1.12.2020

75% hořká čokoláda z Kolumbie se 17 druhy koření, která se harmonicky snoubí s plnými těžkými červenými víny odrůd Malbec, Syrah a Cabernet Sauvignon.

Hořká čokoláda vytvořená speciálně pro snoubení s červenými víny je kořenitě ovocný blend 17 druhů modrých květin, bylin a vzácných dřev v 75% hořké čokoládě z kakaových bobů z plantáží Kolumbie s dotekem soli "fleur de sel" z Camargue. První dojem chuti je ovocně marmeládový s dlouhou kakaově kořenitou dochutí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Plná červená vína s chutí bobulovitého ovoce, čokolády s tóny vanilky po zrávní v sudu. Malbec, Syrah, Cabernet Sauvignon, Barolo.

Zavěste xc čokoládu na okraj sklenice s vínem. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma vína a xc čokolády. Ukousněte kousek xc čokolády, nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Poté se přes ní napijte vína.

20 g - 4 ks čokolády 

K výrobě čokolády používá XC Alchemy jen prvotřídní suroviny. Žádný palmový olej, ani náhražky!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

choco-logo-new

“Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku. Čokoláda patří z technologického hlediska mezi nejpozoruhodnější a nejgeniálnější lidské výtvory. Díky naší nepřekonatelné vynalézavosti a kreativnímu duchu jsme postupně našli způsob, jak z poměrně nevábného bílého dužnatého plodu bez chuti rostoucího v hlubokých tropických pralesech, vyrobit chladnou, tvrdou, tmavou, křehkou a chutěmi nabitou hmotu. Hmotu, která má jediný úkol - rozpustit se nám v ústech, zaplavit nám všechny smysly chladivými, ale i hřejivými hořkosladkými tóny opojných chutí a v centrech rozkoše našeho mozku zažehnout požár. Tato čokoláda je můj osobní hold tomuto pokrmu bohů a je vyleděná o nejlepší a nejrafinovanější chutě, které jsem vytvořil a poznal za posledních deset let. Poslal jsem tam prostě to nejlepší z kakaovníkových plantáží i svého umu ochucování a stvořil edici pro pravověrné čokoholiky.” DANIEL SYROVÝ chocolate alchemist