XC Alchemy čokoláda k pivu Stout

Kód: 078208
Značka: XC Alchemy
132 Kč / ks 114,78 Kč bez DPH
Skladem (8 ks)
Můžeme doručit do:
30.5.2023

Zemitá a výrazná 80% hořká čokoláda z Ugandy s kořením, bylinami a solí speciálně vytvořená pro Stout.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zemitá a výrazná 80% hořká čokoláda z Ugandy s orientálním kořením, 17 bylinami, pepřem a dotekem zauzené mořské soli.  Tuto čokoládu si nejlépe vychutnáte s pivem typu Stout. Stout je tmavé pivo vyráběné z praženého sladu a ječmene, chmelu, vody a pivních kvasinech svrchně kasících. Má charakteristickou hustou pěnu, tmavou barvou a příchuť po praženém sladu, někdy ovoci. Asi nejznámější Stout je u nás Guinness. XC čokoládu STOUT však můžete párovat s jakýmkoliv černým pivem.
 
Snoubení: Zavěste xc čokoládu na okraj sklenice. Nejprve si přivoňte a objevujte společné aroma piva a xc čokolády. Ukousněte kousek xc čokolády, nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Poté se přes ní napijte
.

Složení: kakaové boby (kakaový podíl min. 80 %), kakaové máslo, třtinový cukr, koření a byliny, sůl, přírodní vanilka, emulgátor: sojový lecitin, (alergeny: Vanilka, stopy ořechů a pylů).

Hmotnost: 24 g (4 čokoládové kytičky)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist