Milí zákazníci. Momentálně nefunguje platba balíčků na výdejních místech poslaných přes GLS a placených dobírkou. Všechny ostatní kombinace plateb a doprav fungují správně. Situaci řešíme. Omlouváme se za komplikace.

XC Alchemy čokoláda k Whisky

Extra hořká 80% čokoláda z Ugandy a Madagaskaru s kořením a uzenou solí k whisky.

Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: 078104
459 Kč –21 % 359 Kč / ks 320,54 Kč bez DPH
XC Alchemy čokoláda k Whisky
xc whiskey
459 Kč –21 %
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Zemitá, extra hořká 80% čokoláda z Ugandy a Madagaskaru s 23 druhy koření a uzenou mořskou solí Maldon promění pití whisky v nezaměnitelný zážitek. Doporučujeme ji snoubit se stařenými rašelinnými whisky s tóny kouře jako Adberg, Nika Yoichi, Laphroaigh.

Whisky s čokoládou si vychutnáte pohledem, vůní i chutí. Při servírování whisky zavěste podkovičku čokolády na okraj sklenice. Přivoňte. Ukousněte kousek čokolády a nechte ji pomalu rozplynout na jazyku. Teprve poté se napijte whisky.

Hmotnost 45 g (8 čokoládek)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

xc titulni banner

CHOCOALCHEMY

Čokolády z dílny xc alchemy jsou blend single origin čokolád, jejiž chuť je vyladěna kořením, bylinami, dřevem a solí. Unikátní metodu jak snoubit koření a čokoládu vytvořil čokoládový alchymista Daniel Syrový, který dokáže extrahovat jednotlivé chuťové tóny a vůně bylin, květin, koření a ty pak vkládá do čokolád a vytváří tak nové a dosud nepoznané chuťové zážitky.

Jakým géniem může člověk být, je-li motivován touhou po potěšení. Skutečně, přes všechny naše vědecké a gastronomické poznatky nedokážou slova ni chemické vzorce vystihnout, proč čokoláda přináší nejen fantastické chuťové zážitky, ale i pocity blaženosti, štěstí a vzrušení. Čokoláda, to je takový sex na jazyku.”

Daniel Syrový, chocolate alchemist