Zrnková káva, Strana 21

Gourmet káva pěstovaná na úbočí And – extratřída mezi kolumbijskými Arabikami. Přirozeně sladká.

Brazilská káva s plným tělem a mimořádnou sladkostí s chutí karamelu a oříšků.

Brazilská káva s plným tělem a mimořádnou sladkostí s chutí karamelu a oříšků.

Svěží, šťavnatá a plná ovoce, taková je Indonésie Frinsa. Kombinuje v sobě sladkost sušených jablíček, karamelu, borůvek, malin a jahod, kterou...

V Etiopii Banko Gotiti nehledejte typické květinové tóny, ani čajovou příchuť. Na etiopii je překvapivě ovocná po červeném ovoci a nektarinkách a v...

Výběrová káva. Višně, červená jablka, povidla a čokoláda. Praženo na espreso.

Vyběrovka Nikaragua El Jaguar zaručně nadchne všechny čokokávoholiky. Má hodně výrazné a hutnější tělo, které se postupně rozplívá na jazyku jako...

Výběrová káva ze Salvadoru. Vynikající na espreso. Chutná po višních, hořké čokoládě, datlích a povidlech.

Káva s nižším obsahem kofeinu pro vaši odpolední pauzu. Je sladká a příjemně acidní. Ve vůni ucítíte med a mandle.

Středně pražená krémová espreso směs 70% Arabiky, 30% Robusty. Vyvážená chuť. Výtečná na kapučíno nebo jako ranní káva.

S Indonésií E.K. Special E.L.B. je to jako s koprovkou, buď si jí zamilujete, nebo ji nenávidíte. Jak to u robusty bývá, není vůbec kyselá a má...