Listopadová soutěž o 3×1 kg Café SATI
Potkat na českém trhu zrnka z francouzské pražírny je celkem kumšt. Proto, když jsme na Café SATI na...
Potkat na českém trhu zrnka z francouzské pražírny je celkem kumšt. Proto, když jsme na Café SATI na...
1. října je oficiální Den kávy. Chtěli jsme to letos pořádně oslavit, a tak jsme se rozhodli, že usp...
Naturální metoda zpracování patří mezi nejstarší zpracování kávy vůbec. Pochází z Etiopie a místní f...
V tomto článku se podíváme na vlastnosti dvou základních druhů kávy a pomůžeme vám vybrat tu pravou....
Připravte si cold brew, parádní letní osvěžení...
Sháníte nové filtry pro Aeropress? Zapřemýšlejte, zda místo papírových nezvolit kovový filtr, který ...
Příprava kávy v Aerorpessu se řadí mezi filtrované kávy, tedy přípravu, při které kávovou sedlinu zc...
Pokud právě čtete tyto řádky, zřejmě vás zajímá, kdo jsme, jak dlouho a proč to celé vlastně děláme,...
Jak správně umlít kávu: Průvodce pro dokonalý šálek Mletí kávy je klíčovým krokem k přípravě lahodn...