VALRHONA Lait Jivara 40% 1 kg
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení i mlsání




Mléčná čokoláda Valrhona JIVARA s obsahem kakaa 40 %. Jemnou chuť čokolády doplňují tóny karamelu a vanilky s dotekem sladu. Vynikající, vyvážená, ne příliš sladká čokoláda, která potěší nejednoho milovníka mléčných čokolád. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, ale pozor - smlsnout se na nich dá i jen tak.
Intenzivní kakaová chuť čokolády VALRHONA Lait Jivara změnila pravidla výroby čokolády. Tato aromatická mléčná čokoláda, skutečná hvězda cukrářství, inspirovala mnoho gurmánských receptů. Mléčná čokoláda Valrhona Jivara obsahuje 40 % kakaa, což jí dodává dokonalou rovnováhu mezi sladkostí a intenzitou. Díky vysokému obsahu kvalitního mléka se čokoláda Jivara lahodně rozpouští v ústech a nabízí hladký a sametový zážitek.
Amatérští cukráři i špičkoví kuchaři mají ve svých zásobách čokoládu Valrhona Jivara 40 %. Tato mléčná čokoláda na pečení, která je skutečnou nezbytností pro výrobu cukrářských výrobků, odhaluje intenzivní kakaovou chuť s maltovými tóny. Tato čokoláda, vyvinutá pro mnoho použití, je ideální pro přípravu mléčných čokoládových pěn, lahodných krémových dezertů a jejich doplnění malinami nebo gurmánskými pralinkami. Tato nepostradatelná čokoláda profesionální kvality se používá k přípravě nejúžasnějších dezertů, jako jsou lahodné ganache. Je také spojencem čokolatiérů při výrobě krásných čokoládových forem nebo potahování čokoládových bonbónů.
Skvěle se hodí k sušenému ovoci, tonkovým bobům a karamelu ze slaného másla. Chcete-li svým receptům dodat šmrnc, zkuste ji kombinovat s kyselými červenými plody nebo exotickým ovocem. Skvěle ladí s maracujou nebo mangem. A pro náročné chuťové buňky se odvažte k odvážnější kombinaci této mléčné čokolády s bazalkou nebo fialkami.
Jivara: mléčná čokoláda na pečení vyrobená ve Francii
Valrhona je francouzská společnost s mnohasetletou tradicí. Použitím mléčné čokolády Jivara 40 % ve svých receptech zdůrazníte francouzské gastronomické dědictví! Všechny čokolády Valrhona se totiž vyrábějí v Tain l'Hermitage v departementu Drôme v dílnách čokoládovny.
Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody, sojové boby
Složení: kakaové máslo, sušené plnotučné MLÉKO, cukr, kakaové boby, hnědý cukr, přírodní vanilkový extrakt, emulgátor: slunečnicový lecitin, extrakt z JEČMENOVÉHO sladu
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě 16°C až 18°C.
| Nutriční hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2,438/586 |
| Bílkoviny (g) | 8,2 |
| Tuky (g) | 41 |
| Z toho nasycené mastné k. (g) | 25 |
| Sacharidy (g) | 45 |
| Z toho cukry (g) | 44 |
| Vláknina (g) | 3,1 |
| Sůl (g) | 0,23 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.
Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.
