VALRHONA Noir Guanaja 70% 1 kg
Penízky extra hořké čokolády s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů ideální pro vaření i mlsání




Extra hořká čokoláda s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů, které doplňují teplé, květinové tóny. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, mlsat je ale můžete i jen tak.
V roce 1986 byla Guanaja první hořkou čokoládou s tak vysokým obsahem kakaa. Tato čokoláda nastavila nové standardy pro hořkou čokoládu díky jedinečné směsi kakaových bobů ze 7 různých terroirů. Guanaja 70 % se rychle stala měřítkem v cukrářství díky své jedinečné chuti vytvořené z aromatických profilů kakaových bobů z Trinidadu, Dominikánské republiky, Jamajky, Ghany, Pobřeží slonoviny a Madagaskaru.
Chcete pracovat s tmavou čokoládou a dodat svým receptům krásnou intenzitu? Guanaja 70 % Valrhona je tmavá čokoláda na pečení s příjemně hořkými praženými tóny. Použijte ji do pěn, krémů a ganache. Nejoblíbenější použití této tmavé čokolády je v mražených dezertech a sorbetech. Objednejte si tuto tmavou čokoládu na vánoční polevy nebo letní čokoládovou zmrzlinu, která potěší malé i velké.
Tmavá čokoláda na pečení Guanaja 70 % od Valrhona rozvíjí pražené tóny sušeného ovoce s výraznou hořkostí. Díky svým přírodním aroma je ideálním doplňkem sušeného ovoce, tonkových bobů nebo karamelu ze slaného másla. Odvažte se kontrastovat s červeným ovocem nebo zázvorem, abyste recept okořenili. Možnosti jsou nekonečné!
Všechny čokolády Valrhona jsou zpracovávány od bobů až po tabulky v Drôme, v Tain l'Hermitage. Spolehněte se ve svých receptech na 100 let francouzského know-how!
Alergeny: produkt obsahuje mléko, skořápkové plody, sojové boby
Složení: kakaové boby, cukr, kakaové máslo, emulgátor: slunečnicový lecitin, přírodní vanilkový extrakt
Skladování: Skladujte na suchém místě při teplotě 16°C až 18°C.
| Nutriční hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2,360/569 |
| Bílkoviny (g) | 8,6 |
| Tuky (g) | 42 |
| Z toho nasycené mastné k. (g) | 25 |
| Sacharidy (g) | 34 |
| Z toho cukry (g) | 30 |
| Vláknina (g) | 13 |
| Sůl (g) | 0 |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoláda na vaření |
|---|---|
| EAN: | 3395328348581 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.
Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.
