Valrhona Noir Guanaja 70% 250 g

Penízky extra hořké čokolády s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů ideální pro vaření.Více informací

Dostupnost Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
2.6.2025
Možnosti doručení
299 Kč / ks 266,96 Kč bez DPH 119,60 Kč / 100 g
Kód zboží: 006528
Značka: Valrhona
Valrhona Noir Guanaja 70% 250 g
valrhona guanaja 70 horka 250 g
Loading...
Celý svět kávy na jednom místě
KAVA.CZ = celý kávový svět
Vybíráme pro vás ty NEJLEPŠÍ KÁVOVÉ ZNAČKY, čaje i čokolády.
Čerstvá káva každý týden
Kávu pražíme každý týden
Naší specialitou jsou VYLADĚNÉ ESPRESO SMĚSI a výběrové kávy.
Expresní doručení
Objednáte a zítra máte
DOPRAVA ZDARMA už od 1 kg čerstvě pražené kávy nebo 3000 Kč.
Fungujeme udržitelně
Fungujeme udržitelně
Točíme krabice, ne zákazníky! Rádi vám poradíme. Jsme vaši KÁVOŠI.

Popis produktu

Extra hořká čokoláda s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů, které doplňují teplé, květinové tóny. Penízky jsou vhodné pro profesionální i domácí pečení a vaření, mlsat je ale můžete i jen tak.

Parametry

Kategorie: Čokoláda na vaření
EAN: 3395328348581

Hodnocení produktu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Dotazy a komentáře

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

valrhona_logo

Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.

Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.