Valrhona
Webová stránka značky: Valrhona
Valrhona je francouzský výrobce prvotřídní čokolády se sídlem v malém městě Tain-l'Hermitage, ve vinařské oblasti poblíž Lyonu. Nyní je dceřinou společností společnosti Savencia Fromage & Dairy. Společnost byla založena v roce 1922 francouzským cukrářem Albéricem Guironnetem z údolí Rhône a má pět dceřiných společností a 60 místních distributorů po celém světě. Valrhona je jeden z předních výrobců gastronomické čokolády na světě. Společnost také udržuje École du Grand Chocolat, školu pro profesionální kuchaře se zaměřením na čokoládová jídla a pečivo. V roce 2015 otevřela Valrhona École Valrhona Brooklyn, cukrářskou školu v Brooklynu.
Valrhona se zaměřuje především na luxusní čokoládu uváděnou na trh pro komerční použití kuchaři. Valrhona vyrábí čokoládu z bobů poslední sklizně z konkrétní plantáže, především z Grand Cru v Jižní Americe, Oceánii a Karibiku.
Řazení produktů
Výpis produktů
Delikátní zlatavá Dulcey bílá čokoláda v penízcích pro pečení, vaření i občasné mlsání.
Expirace 31.12.2025 - Bílá čokoláda s obsahem kakaa 32% s jemně slaným nádechem a karamelizovanými mléčnými tóny.
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení i mlsání
Jedinečná čokoláda Valrhona Dulcey s obsahem 35 % kakaa, s nádechem jemně slaného sušenky a karamelizovaného mléka. Pro pečení, vaření i občasné...
Penízky extra hořké čokolády s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů ideální pro vaření i mlsání
Expirace 31.12.2025 Penízky extra hořké čokolády s obsahem kakaa 70% s intenzivní chutí kakaových bobů ideální pro vaření.
Mléčná čokoláda s bohatou chutí mléka a kakaa s nádechem karamelu a vanilky. Ideální na pečení.
Mléčná čokoláda s obsahem kakaa 40%. Typická chuť mléka a čokolády s nádechem karamelu a vanilky.
