BLACK STAR Salvador La Cabana 250 g (espreso)
Výběrová káva ze Salvadoru. Vynikající na espreso. Chutná po višních, hořké čokoládě, datlích a povidlech.




Výběrová salvadorská káva La Cabana pražena na espresso.
Káva s vysokou sladkostí se střední aciditou a bohatým středně krémovým tělem.
Původ: La Cabaña je sedmihektarový blok uvnitř farmy San Francisco. Nachází se v nadmořské výšce 1490 m n. m., což je na poměry Salvadoru vysoká nadmořská výška. Blok se nachází na úpatí salvadorské sopky Santa Ana. Půda je tam bohatá na minerály. José Antonio Salaverria a jeho dva synové jsou již 6.generací pěstitelů kávy. Nejpůsobivější na jejich kávách je kvalita sběru, sytě krvavě červená a stejnoměrná barva kávových třešní. Kávu namáčí přes noc po dobu deseti hodin a poté suší na hliněné terase až 15 dní.
Chuťový profil: višně, hořká čokoláda, datle, povidla
Původ kávy: Salvador, Santa Ana
Farma: San Francisco
Farmáři: rodina Salaverria
Nadmořská výška plantáže: 1490 m. n. m.
Odrůda: Bourbon
Způsob zpracování: naturální
Balení: káva zrnková
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Výběrová káva |
|---|---|
| Typ: | zrnková káva, čerstvě pražená káva, výběrová káva |
| Velikost balení: | 250 g |
| ? Složení: | 100% Arabika |
| Odrůda: | Bourbon |
| Země původu: | El Salvador |
| Lokalita: | Santa Ana |
| Nadmořská výška: | 1 490 m n. m. |
| Farma: | San Francisco |
| Metoda zpracování: | suchá (natural) |
| Značka: | Black Star |
| Stupeň pražení: | středně světlé |
| Doporučené použití: | espreso |
| Acidita: | střední |
| Chuť: | čokoládová, ovocná, sladká |
| Chuťový profil: | hořká čokoláda, povidla, višně, datle |
| Příprava: | Automatický kávovar, Pákový kávovar, Moka konvička, French press |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
